Wil je graag onze werking steunen? Dat kan!

Meer dan ooit hebben we uw financiële steun nodig. Wil u weten waarom? Lees hier onze Kerstboodschap.

Financiële steun
Storten kan op rekening BE29 7370 2106 0864. Voor een gift vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest
Voor giften vanaf 01/01/2024 moeten alle goede doelen de rijksregisternummers van de schenkers doorgeven aan de overheid. Zonder deze informatie zullen we geen fiscaal attest meer mogen afleveren. De overheid zal er met uw rijksregisternummer voor zorgen dat uw fiscaal attest automatisch wordt opgeladen in uw belastingsaangifte. We danken u graag voor uw gift! Geeft u ons uw rijksregisternummer door via deze link ?

100 werken voor De Toevlucht
Rudi Borré, bekend Aalters kunstenaar, schenkt 100 schilderijen uit zijn oeuvre aan De Toevlucht. Een schilderij kopen kan via www.100werkenvoordetoevlucht.be.

Een hart voor iedereen
Door vrijwilligers handgemaakte keramische hartjes. Meer informatie en het bestelformulier vind je hier.

Trooper                  Trooper Browser
Ken je Trooper al? Als je wel eens online shopt en/of je boodschappen doet in Delhaize, dan kan je ons via Trooper ook een duwtje in de rug geven. Je vindt alle informatie op www.trooper.be

Andere steun
Verzorgings- en onderhoudsproducten
(ongeopend) zoals shampoo, zeep, tandpasta, allesreiniger, toiletreiniger, wasmiddel, afwasmiddel... vormen een aanvulling op het aanbod in onze Sociale Kruidenier.
Kledij in goede staat, schoenen, huishoudlinnen… kunnen geschonken worden voor in onze kledingwinkel 't Paskotje.
Ook met fietsen en goed werkende elektrische toestellen zoals een koelkast, diepvries, TV of zelfs laptop... kan u bij ons terecht. Wij bezorgen ze aan mensen in kwetsbare situaties.
De inzameldata kan u vinden in ons activiteiten overzicht.

Speelgoed kunnen wij omwille van hygiënische redenen niet aanvaarden.

We kunnen ook geen meubels meer aanvaarden door gebrek aan stockageruimte. Stuur ons een foto van wat u wil weggeven en dan bieden wij dit digitaal aan via projectie op onze voedselbedeling en in ’t Paskotje. Is er een geïnteresseerde, dan spreken we concreet verder af.

 

Contactpersoon: Bart De Meyer
Mail : onze coördinator
Telefoon : 0473/71.88.93